In 1999 werd Janssens Computers opgericht, de eenmanszaak van Dieter Janssens.  Gegroeid uit een jarenlange hobby, een passie voor hardware en software.

Computerproblemen oplossen, pc's upgraden en herstellen, thuisnetwerkjes aanleggen,... ik kon dankzij de eenmanszaak betere voordelen krijgen met betrekking tot de aankoop van hard- en software.  Ik werkte toen voornamelijk voor particulieren.

Naarmate de tijd vorderde en mond-aan-mondreclame z'n werk deed kwamen ook de eerste KMO's aankloppen.

Internet (eerst met de klassieke analoge modem en later breedbandinternet) deed z'n intrede en de vraag kwam om websites te schrijven voor deze bedrijven. Iets wat ik tot op de dag van vandaag nog altijd met veel passie en plezier doe.

Mijn klanten kwamen niet langer "van rond de kerktoren", maar uit de ruime regio (Aalst, Affligem, Denderhoutem, Erembodegem, Haaltert, Liedekerke, Ninove, Teralfene, Ternat) en bestonden uit zowel particulieren, vrije beroepen en zelfstandigen.

In 2010 werd Group 3 opgericht, een gewone commanditaire vennootschap (gcv) die de activiteiten van mijn eenmanszaak overnam.

Jaar na jaar stegen de cijfers, nam het aantal klanten toe maar omdat ik de activiteit in bijberoep uitoefen (en ondertussen met studies vastgoed was begonnen) werd de organisatorische puzzel wel heel moelijk. Temeer omdat een dag maar 24 uur heeft.  Zo werd er in 2013, met pijn in het hart, gestopt met het bedienen van particulieren. Deze activiteiten werden overgenomen door de firma Team2.

Group 3 bedient nog steeds vrije beroepen en zelfstandigen.

Ga naar boven